Dezgroparea lui Băsescu

bogdan-chirieac
bogdan-chirieac

Mă întreb cum vor suna insultele reciproce pe care și le-aduc domnii Ponta și Antonescu în viitoarea campanie electorală prezidențială. “Mincinoși, fără cuvânt, trădători” etc. Nu are rost să mai adaug și altele, fiindcă le puteți vedea la televizor, de zeci de ori în fiecare zi. Scandalul din USL nu face altceva decât să-l dezgroape politic pe Traian Băsescu, cel aruncat de electorat, fără echivoc, în iulie 2012, și care, până la nebunia care a cuprins USL, avea de explicat moșii și milioane de euro.

Îmi imaginez că un contracandidat la președiníe al d-lor Ponta și Antonescu nu mai are nevoie de program electoral. Programul său electoral vor fi înjurăturile pe care și le adresează cei doi. Orice ființă – cu blană, cu gheare, cu solzi - va fi președinte fără să zică miau sau crau, fiindcă va utiliza în campanie - în oglindă - efuziunile de prietenie de la înființarea USL și invectivele de acum.

Nu știu dacă, fără USL, dl Crin Antonecu va ajunge președinte. Știu însă că, avându-l pe Crin Antonescu împotrivă, dl Ponta va ajunge foarte greu președinte. În general, când doi se bat - și cum se mai bat cei doi! - al treilea câștigă. Al treilea este acum Traian Băsescu. Mâine, un candidat susținut de domnia sa. Pierzători suntem noi toți, care vom cunoaște o prelungire a epocii Băsescu cu toate grozăviile ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel