DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Rareş Bogdan: „Am ridicat mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”

Rareş Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestaţia candidatului ACL.

„Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas", a spus Rareş Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii săi.

CITEȘTE ȘI: Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au criticat-o aspru pe Lavinia Șandru după dezbaterea Victor Ponta - Klaus Iohannis

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, a spus Rareş Bogdan, făcând referire la desele atenţionări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârşitul emisiunii. Victor Ponta a menţionat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel