Detalii incredibile! Ce s-a întâmplat înainte ca Sorin Oprescu să fie reținut de DNA

Sorin Oprescu a fost reținut de DNA pentru luare de mită în noaptea de 5 spre 6 septembrie.

Sorin Oprescu, declara pe 23 iulie, la B1TV, că fostul său consilier, Solomon Wigler, arestat preventiv pentru luare de mită, era mâna lui dreaptă așa cum erau și ceilalți consilieri ai săi.

"Era mâna mea dreaptă cu toți cei șapte consilieri, care la vremea respectiva toți erau mâna dreaptă. Eu i-am folosit pe domnii consilieri de comun acord cu ei pentru o serie întreagă de obiective, pe care le aveam de construit, să putem să supraveghem. Exista un domn consilier, un om care așază proiectele pe ordinea de zi, le discuta dacă există toate condițiile de legalitate și de abia atunci le propun Consiliului General", afirma atunci Oprescu.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea, după reținerea lui Sorin Oprescu: Nu a fost flagrant

Solomon Wigler a recunoscut în iunie în fața procurorilor DNA ca a primit 204.000 euro de la administratorul unei firme (denunțător) pentru a-l ajuta să obțină autorizații de construire, însă neaga că i-ar fi dat din acești bani primarului general, Sorin Oprescu.

Pe 12 iunie, la doar câteva zile dupa ce procurorii l-au prins pe Solomon Wigler, DNA l-a reținut și pe Cosmin Metescu, funcționar în cadrul Serviciul Urbanism al Primăriei Municipiului București (PMB), după ce a acesta ar fi cerut o mită de 40.000 de euro pentru a modifica un plan urbanistic zonal astfel încât un teren să fie scos din categoria "spații verzi" și a deveni construibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel