Despacito, piesa momentului. Prima melodie latină nr 1 pe Spotify

'Despacito', hitul cântărețului portorican Luis Fonsi, a devenit prima piesă "latino" în limba spaniolă care se clasează pe primul loc în lista celor mai ascultate piese difuzate de Spotify, principală platformă audio 'streaming' din lume, relatează joi EFE.

"Sunt foarte emoționat de această știre. Simt că este un mare succes pentru muzica latino, ca un cântec în limba spaniolă să devină nr. 1", a subliniat Fonsi în declarații acordate presei.

Mai concret, potrivit Spotify, succesul se datorează recentei remixări a piesei și cooptării vedetei pop Justin Bieber, care cântă noua versiune alături de cantautorul Luis Fonsi și de compatriotul său Daddy Yankee.

Potrivit acestor date, noua versiune a 'Despacito' este ascultată în țări ca SUA, Suedia și Norvegia, iar cântecul face parte din 'Top 20' al cel puțin 14 țări nevorbitoare de limbă spaniolă.

De asemenea, versiunea originală ocupă locul 10 în lista globală a celor mai ascultate piese, cu peste 327 de milioane de accesări, în condițiile în care în urmă cu câteva săptămâni piesa a urcat până pe locul 3, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel