Descoperire șocantă făcută de vânători în Vaslui

Mai multe rămășițe osoase au fost descoperite într-o pădure din comuna vasluiană Costești, în aceeași zonă în care în urmă cu câteva luni a fost găsit căzut un aparat de zbor de mici dimensiuni. Rămășițele au fost descoperite de niște vânători care participau la o partidă de vânătoare și care au sunat la numărul de urgență 112.

'La fața locului s-au deplasat polițiști ai Serviciului Criminalistic și lucrători din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție, care au ridicat rămășițele umane descoperite. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență, unde urmează fie efectuată necropsia, pentru a se stabili cauza decesului', a declarat, luni, responsabilul cu relațiile mass—media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui și polițiști de ordine publică au efectuat, în luna octombrie a anului trecut, cercetări în localitatea Chițcani, comuna Costești, pentru a stabili în ce împrejurări a căzut în zonă un aparat de zbor de mici dimensiuni, de fabricație rusească.

[citeste si]

Ulterior, ancheta a fost preluată de Parchetul de Lângă Curtea de Apel Iași. La momentul producerii accidentului nu au fost identificate în zonă elemente care să conducă la ipoteza existenței unor victime, în urma prăbușirii aparatului de mici dimensiuni. Prima ipoteză luată în calcul a fost că motodeltaplanul a fost folosit pentru trecerea frauduloasă a frontierei dinspre Republica Moldova cu un transport de țigări de contrabandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel