Descoperire bombă într-un centru de reabilitare minori

Un tânăr de 17 ani a fost găsit mort în Centrul de Reabilitate a Minorilor din comuna Fălciu.

O tragedie de nedescris a lovit Centrul de Reabilitare a Minorilor din comuna Fălciu, aparținând Direcției Generale de Protecție a Copilului Vaslui. Marţi dimineață, un tânăr de 17 ani a fost descoperit decedat în camera unde locuia, împreună cu doi colegi.

Potrivit vremeanoua.ro, când pedagogul de serviciu a venit să dea deșteptarea, a constatat că Iulian Lemnaru, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnoligic din Fălciu, cel mai bun elev din clasă, era mort în patul său.

"Am primit sesizarea de la reprezentanții Centrului din Fălciu, cercetările fiind preluate de Poliția Murgeni și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Din primele cercetări a rezultat că tânărul s-a plâns ieri colegilor de dureri în piept, însă s-a simțit bine în scurt timp. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, neexistând până în prezent suspiciuni. Nu s-au evidențiat urme de violență pe corpul minorului decedat. Așteptăm rezultatul necropsiei", a precizat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Iulian Lemnaru provine dintr-o familie săracă, din comuna Iana, fiind dat la DGASPC Vaslui din 2012, de către tatăl său, pe fondul incapacității sale de a-și crește băiatul, mama acestui copil abandonându-l la tată de mic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel