EXCLUSIV  Deputatul Marcel Ciolacu (PSD) distruge un lider PNL. Răsturnare de situație

MARCEL CIOLACU
MARCEL CIOLACU

Deputatul Marcel Ciolacu, lider PSD, în cadrul unei conferințe de presă, a facut referire la faptul că Ovidiu Anghel, candidatul PNL la primăria Buzău, a fost implicat în trecut într-un accident care s-a soldat cu moartea unei persoane.

Deși liberalul a anunţat că îl va da în judecată pe Marcel Ciolacu pentru calomnie, iată că avem de-a face cu o răsturnare de situație.

Conform unei decizii a Curții de Apel Ploiești, Ovidiu Anghel, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă și a fost reabilitat în 2009. Practic, a fost consilier, director la poștă, având cazierul 'pătat'. Nu a făcut închisoare pentru că a scăpat printr-un decret dat de Emil Constantinescu în 1997.

Mai mult decât atât, pentru că în urma accidentului au rămas doi minori orfani, Ovidiu Anghel, candidatul PNL la Primăria Buzău, a fost obligat să plătească pensie până când aceștia au împlinit vârsta de 18 ani, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD, într-o conferință de presă.

[citeste si]

"În legătură cu unele afirmații făcute în urmă cu ceva timp despre candidatul PNL la Primăria Buzău, Ovidiu Anghel, revin cu unele amănunte: Ovidiu Anghel minte. În anul 1998, prin decizia 1328/28.12 a Curții de Apel Ploiești, Ovidiu Anghel a fost condamnat pentru ucidere din culpă la 1 an de închisoare cu executare (art.178/Alin. 2CP). De asemenea, a fost obligat să plătească pensie alimentară celor doi copii minori ai victimei, până la majoratul acestora (anul 2015). Ovidiu Anghel este și fricos: după accident a fugit un an în Spania! Cu toate acestea, Ovidiu Anghel, a fost reabilitat în 2009 prin decret prezidențial, de Emil Constantinescu (decret 137/1997). Mai mult, în 2005, deși avea probleme cu legea, a fost numit director la Poșta Română, filiala Buzău. Încă o dată, Ovidiu Anghel a mințit atunci când a candidat la Senat în 2008 pentru că a „uitat" să treacă în CV că avea cazier. Neconcordanțe sunt și în declarațiile de avere ale lui Ovidiu Anghel: declarația făcută în 2009 (când ocupa funcția de subprefect) față de declarația din 2008 avea o „mică" diferență de 2 miliarde de lei vechi. Suma omisă se pare că a avut ca destinație plata unui împrumut la o bancă.

Tertipurile financiare ale lui Ovidiu Anghel par să nu se mai termine: și-a trădat partenerul de afaceri, Gheorghe Vlase, făcând fals și uz de fals în înscrisuri oficiale (cazul locației de pe Insulița din Crâng). Ovidiu Anghel a vrut să-și păcălească partenerul pentru a intra în posesia afacerii ca unic administrator. A fost dovedit că a înșelat, a pierdut procesul ( dosar 13041/2001) și a fost obligat la plata de daune. Toate aceste date lipsesc din istoricul candidatului PNL la Primăria Buzău. Sunt convins că devalizările și minciunile candidatului la Primăria Buzău nu se opresc aici, de aceea nu trebuie votat de buzoieni", a spus președintele Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel