Deputat PSD: Valeriu Zgonea este un trădător de neam

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a lansat acuzaţii grave la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Cătălin Marian Rădulescu îl acuză pe Valeriu Zgonea  că este trădător de neam şi că face aceste jocuri la presiunea externă.

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescua a declarat la România TV că preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, este responsabil de actuala situaţie din PSD, în care mulţi lideri sunt reţinuţi fără probe. "Nu vedeţi că suntem condamnaţi pe bandă rulantă fără să fim vinovaţi. Dosarele sunt făcute fără probe, doar pe ascultări. Se fac aceste dosare ca să fim eliminaţi unul câte unul la presiunea celor de afară", a subliniat Rădulescu.

Întrebat, la sediul PSD, cum comentează afirmaţiile deputatului Sebastian Ghiţă care a susţinut în plenul Camerei că Valeriu Zgonea ar avea două dosare în lucru la DNA, preşedintele executiv al social-democraţilor a spus: "Domnul Sebastian Ghiţă să răspundă singur la afirmaţiile pe care le face. Dacă domnia sa are informaţii să le ducă la Direcţia Naţională Anticorupţie".

[citeste si]

Zgonea a spus că face politică "cu pasiune" şi că este "un luptător pentru cauze comune, nu pentru cauze personale".

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a fost condamnat, miercuri, de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an și șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

Deputatul a punctat că dosarul său a fost realizat doar pe baza ascultărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel