Denise Rifai, în război cu doi politicieni. Ce au putut să-i facă

După ce au refuzat participarea la emisiunea "Ora primarului", de la Realitatea TV, deşi iniţial se arătaseră deschişi invitaţiei, Răzvan Sava, candidat PNL la Primăria sectorului 4, şi Cristian Popescu Piedone, fostul edil al sectorului 4 au primit în mod simbolic o păpuşă Pinocchio.

"Invitaţii mei de azi ar fi trebuit să fie candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, înscris şi el acum în cursa pentru un loc la consiliul local al sectorului 4, din partea PPUSL. Cum Răzvan Sava ne-a promis în primă instanţă că va veni în emisiune, însă ulterior s-a răzgândid spunând că nu mai poate ajunge deloc, iar Popescu Piedone a spus că nu ne poate onora cu prezenţa pentru că nu se consideră candidat la Primăria sectorului 4, am decis să le facem cadou câte un Pinocchio; o păpuşă simbol pentru comportamentul celor doi din ultima perioadă", a explicat Denise Rifai.

În timpul emisiunii la care a absentat însă, Cristian Popescu Piedone a trimis echipei de producţie un SMS în care mulţumea pentru "reclama gratuită". Totuşi, la final, a afirmat că o va da în judecată pe Denise Rifai.

"Cu toate că nu s-a grăbit deloc să dea curs invitaţiei mele de a fi alături de noi în platoul Realitatea TV, la 'Ora Primarului', iată că imediat după emisiune, fostul primar Cristian Popescu Piedone s-a grăbit să anunţe peste tot că mă va da în judecată.... Un gest tipic politicienilor de astăzi. Cristian Popescu Piedone încearcă să se victimizeze!", a precizat Denise Rifai.

[citeste si]

"Dacă l-a deranjat păpuşa Pinocchio, pe care i-o fac cadou, pot să-i spun că este un gest mai elegant decât cel pe care l-a făcut domnia sa în 2002, atunci când a cumpărat câteva zeci de păpuşi Pinocchio şi le-a plantat în gropile de pe şoselele bucureştene, incomodând circulaţia timp de o jumătate de zi, dorind să sugereze că Traian Băsescu era un primar mincinos. Dacă se referă la informaţiile prezentate în emisiune referitor la dânsul şi la afacerile familei sale, acestea sunt conform datelor publice. În ce mă priveşte, am avut mai multe apeluri în emisiune în care i-am invitat pe cei doi să intervină telefonic dacă au ceva de adăugat, de modificat sau de completat. În rest, pentru caracterizările făcute de invitaţii din emisiune, cred că ar trebui să li se adreseze eventual acestora, dacă domnul Piedone se simte în dezacord cu felul în care a fost descris de către invitaţi mei. Totuşi, sunt surprinsă de atitudinea şi de anunţul domnului Piedone, pentru că SMS-urile trimise către redacţia Realitatea TV la finalul emisiunii erau foarte vesele şi ne mulţumea că îi facem reclamă. Şi vorbesc de SMS-uri pe care Piedone le trimitea departamentului de booking de la Realitatea TV", a adăugat aceasta.

În ceea ce-l priveşte pe Răzvan Sava, Denise Rifai a subliniat că acesta "a fost primul care a confirmat prezenţa în emisiune şi ulterior a anulat-o de pe o zi pe alta".

"Întrebarea mea esenţială pentru domnul Sava, o întrebare comună cred cu cea a simpatizanţilor PNL... care în mod sigur cred că sunt extrem de nelămuriţi cum PNL, partidul promotor al demiterii guvernului Ponta în urma dramei din clubul Colectiv, acceptă o alianţă cu un fost primar care a fost arestat în urma dramei Colectiv... Oricum, doresc să le urez în continuare mult succes tuturor candidaţilor şi reamintesc tuturor că unul din scopurile emisiunii mele este să le arăt telespectatorilor mei cât de mult şi de urât se minte în politica românească", a completat Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel