Denis Dinulescu este noul redactor-şef la Academia Caţavencu

logo academia catavencu
logo academia catavencu

Scriitorul și dramaturgul Denis Dinulescu este noul redactor-şef al revistei Academia Caţavencu. Acesta a declarat, luni,  că revista în noua formulă - care apare pe piaţă miercuri - va păstra spiritul Caţavencu, însă va fi "mai veselă şi întinerită".

Academia Caţavencu în noua formulă are în prezent o echipă formată din circa zece persoane, din care face parte şi poetul Paul Vinicius, redactor-şef adjunct. Dinulescu nu a menţionat alte nume din noua echipă Academia Caţavencu, precizând însă că în aceasta nu se regăsesc foşti angajaţi ai revistei. "Avem o echipă întinerită", a precizat Dinulescu.

Denis Dinulescu a mai spus că Academia Caţavencu va putea fi cumpărată miercuri de la chioşcurile de presă, apariţia revistei reprezentând o continuitate.

"Va fi o continuitate. Vom păstra spiritul Caţavencu. Revista va fi, însă, mai veselă şi încercăm să o facem mult mai tânără. Noutăţile vor fi «veselia şi tinereţea». Cei din vechea echipă erau posomorâţi şi credeau că deţin tot umorul din România şi nu este aşa", a spus Denis Dinulescu pentru Mediafax, care a precizat că a fost cooptat în noua echipă a revistei Academia Caţavencu în urmă cu aproximativ o săptămână. De altfel, Denis Dinulescu a făcut parte şi din echipa iniţială care a lansat revista Caţavencu, în anii '90, publicaţie care, pe 21 octombrie 1991, a devenit Academia Caţavencu.

Pe de altă parte, Denis Dinulescu a mai spus că revista Academia Caţavencu nu va suferi modificări de format, va continua să apară în fiecare miercuri, iar numărul de pagini va rămâne acelaşi, respectiv 24.

Şi preţul revistei Academia Caţavencu va fi acelaşi ca până în prezent, respectiv 2,5 lei.

Denis Dinulescu a precizat că nu ştie în ce tiraj va apărea în continuare Academia Caţavencu.

Noua echipă a săptămânalului Academia Caţavencu îşi desfăşoară în prezent activitatea în acelaşi sediu cu publicaţia România Liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel