Demisie răsunătoare. Un jurnalist schimbă tabăra

Un jurnalist trece la concurență. 

Costin Ștucan a demisionat de la ProSport, publicație unde era redactor-șef. El pleacă în echipa de investigaţii a Gazetei Sporturilor. 

”Nu m-am certat cu nimeni, nu m-a dat nimeni afară, a fost o demisie banală, ca alte sute de mii în țara asta. Da. Plec de la ProSport, după alți patru ani și jumătate care s-au adăugat celor 6 petrecuți deja acolo de la înființare și până la vânzarea ziarului către Ringier, în 2003. Aproape 11 ani din cei 19 de ProSport i-am trăit live.
De ce plec? Pentru că în viața luăm zilnic decizii. Unele sunt inspirate, altele nu. În ultimii ani, am luat multe decizii și unele dintre ele mă urmăresc încă. Mi le asum în totalitate, responsabilitatea e a mea, nu o pasez nimănui, dar simpla acceptare a ei nu înseamnă că și dispare peste noapte. Nu. Ea macină nonstop ca o piatră de moară. Am decis să plec de la ProSport pentru că am primit șansa de a lucra alături de cea mai tare echipă de investigație care a existat vreodată în România. Am crescut alături de jurnaliștii aflați acum la Gazeta Sporturilor, acum voi încerca să țin pasul cu ei. Un clasic al fotbalului ar fi spus că "e o șanse, na-na-ni, na-na-na". În ciuda patetismului care mă înghesuie, vreau să le mulțumesc colegilor de la Mediafax și în special băieților (fete nu mai sunt în redacție, dar nu din vreun motiv misogin) tenaci de la ProSport care fac o treabă excelentă în ciuda vremurilor”, a scris Costin Ștucan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel