Urmărește emisiunea live


Demisia lui Gabriel Oprea, o lovitură. Pericolul care pândește UNPR

Deputatului UNPR Ion Răducanu, liderul grupului progresist din Camera Deputaților, a transmis un punct de vedere după decizia lui Gabriel Oprea de a părăsi partidul.

"Demisia președintelui Gabriel Oprea a fost o lovitură pentru partid, o mare pierdere! Decizia a fost surprinzătoare pentru toată lumea, însă a fost făcută în maniera cu care generalul nostru ne-a obișnuit, cu ONOARE și DEMNITATE. UNPR s-a constituit acum aproape 6 ani și a fost un partid de LIDER.Un partid în care voința unică a funcționat fără nicio problemă. După decizia lui Gabriel Oprea există pericolul ca nava cu care călătorește UNPR de 6 ani să intre în derivă din cauză că nu mai are comandant. De aceea, conform statutului pentru a trece de primul prag, secretarul general al partidului a preluat interimar președinția partidului. Se zice că nimeni nu e de neînlocuit, însă preşedintele fondator al UNPR - Gabriel Oprea va fi greu de înlocuit!", a spus Ion Răducanu.

[citeste si]

"A pus mai presus de orice interesele naţionale şi a fost un ministru eficient şi atent la nevoile celor pe care i-a reprezentat! A asigurat stabilitatea ţării şi a guvernelor din care a făcut parte! A contribuit la consolidarea sistemului de apărare şi securitate naţională! De aceea, succesorii săi vor avea o sarcină dificilă- vor trebui să combată celebrele cuvinte brâncuşiene "sub umbra unui stejar nu creşte decât iarba!Am fost şi sunt alături de Gabriel Oprea! El a plecat pentru a ajuta partidul! Ne leagă trecutul, prezentul şi cu siguranţă, viitorul!", a adăugat deputatul.

"Eu cred că este nevinovat și sper că se va dovedi cât mai curând acest lucru. Până atunci prezumția de nevinovăție e mai presus de orice acuzație. Sistemul politic actual a dorit ca Gabriel Oprea să părăsească alianța de centru-stânga și să-l lase pe Victor Ponta să-și rezolve singur problemele sale și ale PSD-ului. A refuzat și iată unde a ajuns! Constrâns de circumstanțe greu de perceput a părăsit prima scenă politică (sper că pentru scurt timp)", a mai zis Ion Răducanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel