Demis Roussos a murit. Gabriela Firea, mesaj trist pe Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Gabriela Firea, a postat, luni, pe contul său de socializare, un mesaj trist, după aflarea veștii că inegalabilul Demis Roussos s-a stins din viață.

"A sosit momentul să ne luăm rămas bun de la cel care ne-a cântat, ani de-a rândul, poate cel mai frumos cântec de despărțire (Good bye, my love)... Suntem triști, nespus de triști, dar Demis Roussos va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, forever and ever...", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Demis Roussos a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 68 de ani, informația fiind confirmată de fiica acestuia, Emily, pentru publicația Le Figaro.

Cariera muzicală solo a lui Demis Roussos, pe numele său adevărat Artemios Ventouris Roussos, a atins apogeul în anii 1980. Născut pe 15 iunie 1946, în Egipt, Demis Roussos devine la vârsta de 10 ani interesat de jazz şi începe să cânte la trompetă.

În timpul crizei de la Canalul Suez, Roussos a emigrat împreună cu familia sa în Grecia, unde a fost nevoit să-şi întreţină familia cântând în baruri.

Prima formația din care a făcut parte a fost The Idols, unde a cântat iniţial la chitară bass. În 1968, Demis Roussos a început să lucreze cu Vangelis Papatanassiou şi Loukas Sideras, luând fiinţă Aphrodite's Child, al cărui prim album s-a vândut în peste un milion de copii numai în Franţa.

În anii '70 a lansat albume de succes ca My Reason, Happy To Be On An Island In the Sun, precum şi Time şi Voice and Vision.

După debutul în cariera solo, Demis a înregistrat foarte multe succese, precu: Forever And Ever, My Friend The Wind, Zorba, Someday, Lovely Lady Of Arcadia si Goodbye, My Love, Goodbye.

De-a lungul carierei sale, artistul a obținut mai mult de 100 de discuri de aur, platină și diamant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel