Dementul care a omorât un om pentru că trecea prea încet strada a fost eliberat

Sursă foto: gds.ro
Sursă foto: gds.ro

Cosmin Gigi Drăgan, bărbatul care a omorât un om pentru că trecea prea încet strada, a fost eliberat condiționat din închisoare.

În anul 2010, Cosmin Gigi Drăgan l-a lovit cu pumnii pe Pavel Rentea pentru că traversa prea încet strada. Toată scena s-a petrecut sub ochii unei fetiţe în vârstă de 7 ani, care a suferit un şoc în momentul în care văzut cum bunicul său a căzut la pământ din cauza loviturilor primate.

Pentru fapta sa, agresorul a primit 7 ani de închisoare cu executare. El a fost eliberat condiionat, azi.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnatul Drăgan Gigi Cosmin, în prezent aflat în Penitenciarul Ploiesti, în executarea pedepsei de 7 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 466/2010 pronunţată de Tribunalul Dolj şi în consecinţă: Constată îndeplinite condiţiile disp. art. 59 şi urm. Cod penal din 1969 şi dispune punerea în libertate condiţionată a condamnatului, căreia i se atrage atenţia asupra disp. art.61 Cod penal din 1969, privind efectele liberării condiţionate, pentru restul de pedeapsă rămasa neexecutata. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în motivarea instanţei, citată de Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel