Delia, mai scumpă decât Madonna și Rihanna. Explicația vedetei

Delia a anunţat recent că va susţine un concert la Teatrul Naţional pe 5 decembrie, dar preţul unui bilet i-a revoltat pe fani.

„Delia's Winter Wonderland" este spectacolul al cărui preţ minim este de 490 de lei, iar maxim de 690 de lei. Fanii i-au atras imediat atenţia că preţurile la concertul Rihanna sau al Madonnei au început de la 170, respectiv 120 de lei.

"Am dat mai puţin de atât pentru Beyonce care merită toţi banii din lume. Şi cine a ajuns la un show de-al ei ştie despre ce vorbesc. Fără supărare toată stima pentru Delia dar nu, nu cred că se ridica nici un artist român la un nivel atât de mare încât să merite banii ăştia, mai ales că totuşi trăim într-o ţară în care salariile sunt cum sunt şi din păcate sunt familii care trăiesc din banii ăştia!", "Mi se pare că artiştii români au cam luat-o razna cu preţurile astea, şi-au cam pierdut simţul realităţii" sau "Ce mi se pare încă de necrezut e că în România se pun niste preţuri atât de umflate şi exagerate de parcă se uita că salariul minim e de 1250 Ron şi nici nu rămâi cu toţi în mână" sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Delia le-a explicat că în acest proiect a investit foarte mult şi că în sala teatrului nu încap mai mult de 700 de persoane, în timp ce la concertele artistelor intenaţionale puteau intra până la 70 000 de oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel