Decontarea tratamentelor 38 de victime din Colectiv, deblocată

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti a finalizat, cu sprijinul CNAS şi al Ministerului Sănătăţii, verificările în cazul celor 38 de victime ale incendiului de anul trecut din clubul Colectiv, ale căror tratamente fuseseră invalidate la decontarea către spitale. 

Potrivit Ministerului Sănătăţii, din suma totală pe care spitalele o mai aveau de recuperat - 1.174.218,53 lei -, s-au deblocat spre decontare 1.167.343,33 lei.

'Din cele 6 spitale vizate, 5 spitale mai trebuie să recupereze o sumă totală de 6.875,2 lei din cauza unor raportări în SIUI invalidate de către Şcoala Naţională de Sănătate Publică. Acestea sunt: Spitalul Universitar de Urgenţă, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu', Spitalul Universitar de Urgenţă Elias şi Spitalul Clinic de Urgenţă 'Bagdasar Arseni' ', se arată într-un comunicat al MS transmis vineri Agerpres.

Totodată, Ministerul Sănătăţii recomandă acestor spitale să se adreseze Şcolii Naţionale de Sănătate Publică pentru analiza motivelor pentru care acele servicii au fost respinse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel