Declarație bombă! Un lider al Senatului rupe tăcerea despre guvernul Cioloș

Unul dintre liderii Senatului a declarat, duminică seară, într-o emisiune televizată, că Guvernul Cioloș este format din "conțopiști ai Bruxelles-ului" și că multi lideri politici "au tăcut că și-au negociat libertatea, inclusiv domnul Dragnea", condamnat în primă instanță la închisoare cu suspendare.

"Acest Guvern Ciolos se afla acolo și a trecut prin Parlament pentru că PNL l-a votat și Dragnea s-a dus la Președinte și nici măcar nu i-a propus un premier, aia a fost o glumă proastă (Liviu Voinea, n.red.), aia a făcut-o de formă. Când dl Dragnea nu va mai dori să rămână în acest Guvern și va da semnal șefilor de grupuri, acest Guvern nu va mai sta. Acest guvern e susținut de PNL și de Liviu Dragnea prin toată echipa, hai să nu ne facem că nu pricepem. Li s-a spus și PNL-ului și domnului Dragnea că trebuie sa vina un Guvern de tehnocrati ca asa vrea Bruxelles-ul. Punct", a declarat președintele grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, la România TV.

"Ne apropiem de sfânta sărbătoare de Crăciun, de nașterea Domnului, măcar acum să încetăm să-i mai mințim pe români că am adus un Guvern de tehnocrați. Nu, doamnă, e de politruci. Este un Guvern de conțopiști ai Bruxelles-ului, care habar n-au pe ce lume trăiesc, majoritatea dintre ei n-au condus pe nimeni, sunt varză de Bruxelles, bine a zis Tăriceanu. A fost un Guvern impus și măcar acum când e nașterea Domnului să nu mai mințim și să vindem gogosi. Nu avem niciun Guvern de tehnocrați, mulți lideri au tăcut că și-au negociat libertatea - inclusiv domnul Dragnea, da, pentru ce are - și au tăcut din gură când li s-a spus că trebuie să vină Guvernul Ciolos ca așa vrea Bruxelles-ul. Ăsta e adevĂrul, mi-l asum, n-au decât să ne impuște pe stradă și-așa am primit amenințări. Haideți, doamna, că nu suntem proști", a adăugat Pelican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel