Decizie radicală luată de părinții tânărului care și-a omorât iubita

Părinții lui Eduard Perju, elevul din Iași care și-a sugrumat iubita în Parcul Copu, au luat o decizie radicală, imediat după oribila crimă.

Părinții lui Eduard Perju au decis să se mute din casa în care locuiau, chiar dacă s-au mutat acolo în urmă cu patru ani. Se pare că rușinea a fost prea mare după ce fiul lor și-a omorât iubita cu sânge rece. Ei locuiau în localitatea Horpaz, scrie bzi.ro.

CITEȘTE ȘI: Diana Elena Gugulică va fi înmormântată în satul Horpaz

"Ei nu mai locuiesc aici de multă vreme. S-au mutat imediat după ce s-a întâmplat acel lucru cu fiul lor. Eu locuiesc chiar lângă ei, dar nu au spus nimănui de ce pleacă și unde se mută. Noi nu mai știm nimic despre familia Perju în momentul de față. Din ce s-a mai vorbit pe aici, am înțeles că ei au plecat mai mult de rușine față de oameni. Lumea știa de ce a făcut baiatul lor și se simțeau urât din cauza asta. Nici înainte nu erau foarte comunicativi cu vecinii pentru că cei mai mulți sunt mutați recent aici, dar mai vorbeam cu ei despre diverse lucruri. Ei mai lucrau aici fier forjat, dar au luat totul și au plecat", povesteste Elena, din localitatea Horpaz.

Eduard Perju a fost trimis în judecată pentru omor calificat, cu agravanta premeditării. Adolescentul a omorât-o pe iubita sa în Parcul Copou din Iași. I-a spus să se întâlnească cu el și după ce a așteptat-o timp de jumătate de oră, fapt care i-a intensificat starea de nervozitate, a strangulat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel