Decizie șoc pentru Copos, MM Stoica și Gică Popescu

Membrii Comisiei Speciale de la Penitenciarul Rahova au decis, marți, soarta lui George Copos, Mihai Stoica și Gică Popescu, condamnați în "Dosarul Transferurilor".

Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit marţi, în cazul a trei dintre condamnaţii din "Dosarul Transferurilor" - Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos -, ca aceştia să efectueze pedepsele în regim închis de detenţie, au precizat, pentru Mediafax, oficiali din cadrul Penitenciarului Rahova. Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de trei zile.

Reprezentanţii penitenciarului au precizat că, deocamdată, nu s-a stabilit locul în care cei trei vor efectua în continuare pedeapsa.

"Nu există alte dispoziţii, deocamdată. Ei se află, în acest moment, în custodia penitenciarului Rahova", au precizat oficiali ai instituţiei.

Decizia Comisiei Penitenciarului Rahova a fost luată după ce lui Popescu, Copos şi Stoica le-a expirat perioada de carantină.

Perioada de carantină a expirat şi pentru fraţii Ioan şi Victor Becali şi Cristian Borcea, toţi trei încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, precum şi pentru Jean Pădureanu, aflat la Spitalul Penitenciarului Jilava, având probleme medicale.

"Cel mai probabil, comisia se va întruni săptămâna aceasta ori, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.

Pentru că pedepsele primite de Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea depășesc, în fiecare caz, trei ani de închisoare, cel mai probabil regimul de detenție pe care îl vor primi va fi unul închis, motiv pentru care nu vor mai putea rămâne la Penitenciarul Poarta Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel