Decizie de ultimă oră în cazul lui Traian Berbeceanu

Comisarul-șef Traian Berbeceanu a mai câștigat o luptă în instanță. Curtea de Apel Alba a respins contestația procurorilor. 

DIICOT stabilise, în 2013, o serie de măsuri preventive pentru fostul șef al BCCO Alba. Magistrații hunedoreni au ridicat aceste măsuri, iar procurorii au contestat decizia. Curtea de Apel Alba a respins, vineri, contestația, potrivit hunedoaralibera.ro. Decizia este definitivă și irevocabilă. 

Joi, în fața instanței, Traian Berbeceanu a declarat: "23 de ani am lucrat în poliţie, fără greşeală. Prin acest dosar mi-a fost pătată onoarea mea şi a familiei mele. Tot justiţia este obligată să îmi repare daunele pe care le-am suferit. Doresc anularea măsurii controlului judiciar pentru că sunt nevinovat. Este un dosar fals de la un capăt la altul". 

După aflarea decizie Curții de Apel, fostul șef al BCCO a scris, pe pagina sa de Facebook: "Aș vrea din suflet să mulțumesc fiecăruia dintre voi, în parte, pentru susținere și încurajări, pentru tot ce ați făcut pentru mine, pentru familia mea, pt echipa noastră! Am avut și voi avea mereu încredere in justiție și în Dumnezeu! Sunteti minunați! Sărbatori fericite și liniștite!". 

VEZI și: Bolcaș: Ce înseamnă eliberarea lui Berbeceanu

După ce a fost eliberat din arest, în 26 noiembrie 2013, procurorii DIICOT au dispus mai multe măsuri preventive: să nu părăsească țara, să nu aibă contacte cu 46 de persoane (printre care și colegi din structura BCCO Alba Iulia), să se prezinte la organele judiciare de câte ori este chemat și să nu poarte armă. De astăzi, nu mai are nicio interdicție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel