Decizie a CNSAS în cazul Marian Munteanu-Securitatea

Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității a stabilit, marți, în unanimitate, că Marian Munteanu nu a colaborat cu Securitatea.

Marian Munteanu, fost lider al studenților din Piața Universității, în 1990, a declarat la B1 TV că ar fi candidat la alegerile parlamentare din acest an indiferent de decizia CNSAS.

"De 26 de ani asupra mea exista atacuri de genul acesta. Eu mă bucur și salut decizia colegiului CNSAS și mă bucur că distinșii membri ai colegiului nu au cedat și au ignorat presiunile venite din partea unor zone deloc dezinteresate politic care au întreținut acest scandal în jurul meu. Grupurile sorosiste, zise de mari reprezentați ai societății civile, de fapt de niște agitatori care au făcut această campanie și câteva unelte ale unor politicieni, deranjați de creșterera Alianței Noastre România.

Eu aș fi candidat oricum, dar mă bucur că în ceasul al 12-lea s-a încheiat un capitol și mergem mai departe, ne vedem de treburile noastre", a declarat Marian Muntenu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel