De zece ani merge cu maşina doar în marşarier - VIDEO

Dacă ţi se blochează cutia de viteze în marşarier în anul 2003, ar fi normal să repari transmisia ca să revii la normal. Însă un cetăţean a hotărât că ar fi mai bine dacă ar continua să meargă doar cu spatele.

Pentru indianul Harpeet Devi, viaţa e puţin pe dos. El îşi conduce Fiatul doar în marşarier din anul 2003 (fiindcă de ce nu ar face-o, nu?), iar totul a început cu o problemă la cutia de viteze care se blocase în treapta de mers înapoi.

De atunci şi până acum, indianul din videoclipul de mai jos a condus doar în marşarier, dar nu a fost chiar atât de simplu pe cât pare, fiindcă şi-a modificat transmisia pentru a avea patru viteze pentru înapoi şi doar una pentru înainte, astfel că Devi poate să atingă chiar şi 80 km/h mergând înapoi. Mai mult, din fericire pentru el, a primit o dispensă de la autorităţile locale pentru a-i permite să meargă atâţia kilometri doar cu spatele, scrie promotor.ro.

Aşa cum îţi poţi imagina, toată această nebunie nu e foarte sănătoasă, şoferul întors pe dos spunând că are probleme la spate şi la gât.

VEZI ȘI: Noul Fiat Doblo, un plus de tehnologie - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel