Urmărește emisiunea live


De Ce opinează Gușă că s-a mutat Ponta la MApN

Consultantul politic Cozmin Gușă a arătat de ce crede că premierul Victor Ponta şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării Naționale.

Consultantul politic spune că Victor Ponta a făcut respectiva mișcare pentru a se victimiza încă odată în faţa președintelui Traian Băsescu, dar şi pentru a prelua din imaginea pozitivă a Armatei. 

"Dacă aceste lucruri nu ar fi de râs, ar fi de plâns. O să încerc să descifrez pentru cei curioși de ce aceste lucruri neobișnuite, ciudate, care, pe lângă faptul că putem râde de ele, trebuie să fim convinși că ne fac de râs în fața altora.

Din nefericire, Victor Ponta este și victima propriului temperament extrem de sensibil la critici de presă, dar și din puțină cunoaștere de marketing politic este și victima consilierilor pe care îi are. Dacă nu ar fi așa, ar fi înțeles că această minciunică cu picioare scurte, potrivit căreia el s-ar muta la MApN ca să fie mai în siguranță, nu ar fi devoalată foarte repede, pentru că treburile stau cu totul altfel.

Laboratorul de consilieri al premierului și președintelui PSD i-au spus: «Singura înstituție care a crescut în ultimul an este Armata. Folosește aceste prilej și prefă-te că nu înțelegi că Duicu era ascultat cu mandat pe telefonul său mobil, deci nici vorbă de microfoane în biroul premierului, și ca să fii în siguranță și să te victimizezi încă o dată în fața lui Traian Băsescu, te muți la Armată, ca să te apere Armata cu ministrul tău, care-i subalternul lui Gabriel Oprea, și acolo ești în siguranță, dar de fapt vei prelua parte din imaginea publică pozitivă a Armatei». Asta a dorit și dorește să facă de fapt, într-un mod jalnic, Victor Ponta", a declarat Cozmin Guşă, citat de realitatea.net.

Vezi și: Premierul a luat o decizie fără precedent din 1989. Răspuns la acțiunile lui Traian Băsescu și ale oamenilor săi. Chirieac: E o confirmare că România e stat polițienesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel