De ce nu mai apare Eli Roman la Realitatea TV. Interviu exclusiv

Eli Roman lipsește de o bucată de vreme de la pupitrul știrilor Realitatea TV.

Dar are motive întemeiate să o facă! În noiembrie 2015, jurnalista a devenit mămică, iar de atunci se ocupă de creșterea micuțului Andrei Ioan. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Eli Roman ne-a povestit cum se simte în rolul de părinte, când revine la Realitatea TV și ne-a vorbit despre proiectele de care se ocupă la momentul actual.

(w670)

DC News: Cum este să fiți mămică?

Eli Roman: Cum să fie... când se uită în ochii tăi şi îţi mai şi zâmbeşte te topeşti, ca să nu zic că te pierzi, cuvinte nu mai ai! Au trecut deja două luni şi jumătate de când sunt mămică full time. Şi e funky! Nu e mai greu decât mă aşteptăm, asta şi pentru că m-au ajutat cursurile prenatale de la SAMAS să fac o trecere lină de la statutul de mamă în devenire la mamă. Am pornit într-o călătorie minunată, satisfăcătoare, gălăgioasă, uneori haotică, dar merită! Dincolo de toate astea încerc să fac faţă tuturor sarcinilor, inclusiv de a fi soţia perfectă, fiica perfectă, nora perfectă, prietena perfectă, angajata perfectă. Bine, aproape perfectă!

DC News: Cum este cel mic? Cum se comportă?

Eli Roman: Acum ştii... se spune că fiecare cioară îşi laudă puiul, aşa şi eu. Prietenii noştri spun că Andrei Ioan seamănă cu mine, încă este blond şi cu ochii albaştri, trăsăturile feței ale mele, lungan ca tatăl lui, avem deja 60 cm şi aproape 6 kg. În prima luna mânca, dormea şi umplea pampersul. Ce puteai să îţi doreşti de la un copil? Acum a mai crescut, mai plânge, îl mai deranjează din când în când colicii. Dar nopţile sunt pentru somn! Avem şi un record de somn de la ora 24 până dimineaţa la 7,15. Sunt norocoasă din punctul acesta de vedere, nu mă trezeşte noaptea decât o dată şi asta spre dimineaţă după ora 6. Doarme în camera lui şi în patul lui. În rest, în timpul zilei, este foarte curios, doar are doi părinţi jurnalişti, încă nu pune întrebări, dar gângureşte mult. Vorbim cu el, îi place la plimbare afară, cum simte aerul tare, cum adoarme.

DC News: Cine vă ajută la creșterea micuțului?

Eli Roman: Eu și Stelian (n.r. - Stelian Negrea) ne ocupăm de creșterea lui, asta și pentru că eu încă alăptez. Dar ne ajută și bunicii care vin cu schimbul și stau cu Andrei când noi trebuie să plecăm: fie Stelian la diverse întâlniri, fie eu mai lipsesc câte 2-3 ore pentru a mă ocupa de celalalte proiecte pe care le am, dincolo de Realitatea TV. Adică să fac păpuși handmade pentru Dollflowers sau să merg la diverse evenimente care implică blogul Eightsign.com sau statutul meu de ambasador SAMAS (Program de Sanatate pentru Mame și Sugari).

(w670)

Despre un proiect, la care nu v-ați fi așteptat, al jurnalistei Eli Roman aflați mai multe AICI.

DC News: Când reveniți la pupitrul de la Realitatea TV? Vă este greu să stați deoparte și să vă uitați la știri doar de acasă cu bebelușul în brațe?

Eli Roman: Revenirea la pupitrul ştirilor va depinde şi de perioada cât voi putea alăpta, acum ne pregătim pentru botezul lui Andrei din luna martie şi după aceea am timp să mă gândesc şi să iau o decizie. Cam greu să stau departe de Realitatea Tv, fapt pentru care ori de câte ori am putut am mai făcut o vizită în redacţie. Este şi nu este greu să privesc de acasă spectacolul ştirilor, dar pe anumite subiecte şi dezbateri îmi doresc să fiu acolo, să ştiu că mi-am spus părerea care să ajute la a construi o lume mai bună în care să crească Andrei.

(w670)

DC News: De când s-a născut micuțul Andrei, ați plâns vreodată?

Eli Roman: O, daaa! Şi nu o dată, ci de mai multe ori. Prima dată a fost imediat după naşterea lui când mi l-au arătat şi pus la pieptul meu. Cred că acela a fost cel mai impresionant moment ştiind cât de mult ne-am dorit să devenim părinţi, toate tratamentele pe care le-am făcut pentru a pregăti procesul de FIV, răul din primul trimestru de sarcină. Susţinută însă de soţul meu şi cu sprijinul medicului Andreas Vythulkas am trecut de momentele grele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel