De ce nu este căsătorit Mircea Badea

Trei milioane de români cer statului interzicerea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Comunitatea gay şi susţinătorii acesteia sunt scandalizaţi. Despre acest subiect a vorbit și Mircea Badea în pasa dintre emisiunile "Sinteza Zilei" și "În gura presei".

În context, Mircea Badea a explicat de ce nu s-a căsătorit.

"Eu nu prea dau doi bani pe ceea ce se numește instituția căsătoriei. Dacă dădeam doi bani, eram căsătorit. Nu am considerat necesar să mă duc să mă certifice primarul într-o relație. Nu înțeleg ce caută statul în treaba mea. Vreau să implic statul cât mai puțin în treburile mele, ca atare nu m-a interesat ca statul să certifice că sunt căsătorit. Nu mă interesează nici conceptul de familie creștină, din multe motive.

Cu toate acestea, sunt împotriva ideii de căsătorie gay, deși eu sunt un om foarte liberal în convingeri și nu sunt deloc homofob. Nu mă deranjează cu nimic, sunt perfect relaxat, mă înțeleg bine cu persoane gay, relaționez cât se poate de normal, dar cu toate acestea sunt împotrivă.

De ce? Eu cred că unele persoane gay nu se nasc așa. Probabil unele se nasc așa, dar unele sunt devenite. Eu nu cred că toate persoanele gay de pe planetă sunt născute gay. Este greu de făcut o statistică. Deși sunt perfect relaxat cu privire la relațiile acestea, aș avea o problemă cu propaganda. De ce? Se naște un băiețel... care este mai emotiv, mai timid... ajunge la o vârstă care ajunge vulnerabil din punct de vedere psihologic. Întâlnește o tută și-și bate joc de el. Suferă îngrozitor, se consumă, trece printr-o dramă, nu are cu cine să sfătuiască și dintr-o dată îl vede pe Matei, de la scara 3, care este un băiat foarte bun, care îl înțelege și... dacă e și cool zice că e bine. Ceea ce sigur poate nu este nici bine, nici rău, dar poate nu este traseul corect. Eu interpretez această treabă cu căsătoria gay într-un sens în care interpretez treaba aia cu parada gay. Eu nu sunt de acord cu parada gay, dar sunt de acord cu persoanele gay", a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel