EXCLUSIV  De ce lipsește Nicușor Dan de la CGMB. Liderul USR, date din culise

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicușor Dan este atacat din cauza absenței din CGMB și este calificat a fi un simplu protestatar sau agitator. Președintele USR a vorbit pentru dcnews.ro cu privire la acest aspect. 

"Au fost cinci sau șase ședințe, din care am lipsit la două. Legea spune că ședințele trebuie să fie ordinare și doar în situații deosebite trebuie să fie extraordinare. Primăria a organizat una ordinară și toate celelalte extraordinare. La cele două la care am lipsit, special am stat în București- e o cutumă ca ședințele să fie în ultima săptămână din lună-  în ultima săptămână din iulie, ca să fiu la ședință, primăria nu a fost în stare să organizeze, a organizat în primele două săptămâni din august și atunci mi-am aranjat mai din timp evenimente de la care nu am putut lipsi", a spus Nicușor Dan pentru dcnews.ro. 

Liderul USR a afirmat că este atacat cu privire la absența sa pentru că "nu există alte atacuri posibile". "Noi am cerut primăriei să programăm de acum toate ședințele până la sfârșitul anului, așa se lucrează", a precizat Nicușor Dan, care a adăugat că a primit o invitație acum o lună la Bruxelles pentru peste încă o lună și a acceptat-o, neștiind dacă va urma o altă ședință a CGMB. 

Nicușor Dan a subliniat "sper ca cetățenii să se informeze și să fie în cunoștință de cauză", întrebat dacă nu-l afectează această imagine din perspectiva alegerilor ce urmează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel