De ce și-ar dori UDMR și alte trei ONG-uri desființarea PRU

Înainte chiar de a prezenta programul detaliat și regulamentul de funcționare al Patrulei Vlad Țepeș, UDMR și alte trei ONG-uri se zbat să desființeze Partidul România Unită. De ce oare? 

Eu personal îi satu cu un ghimpe în coastă UDMR-ului de mult, de exact 6 ani de când arăt că această struțocămilă și partid, și ONG, adică beneficiind și de pârghiile unui partid, ba chiar și de guvernare foarte mulți ani, dar și de banii unui ONG de utilitate publică, luptă pe toate căile împotriva României. Așa încât UDMR și-ar dori să închidă gura Partidului România Unită care a anunțat că nu face compromisuri cu cei care fac în România jocurile necinstite ale Budapestei.

Care UDMR ar vrea desființarea PRU? Cel care a subvenționat activitățile organizației teroriste HVIM și a participat alături de aceasta la manifestări pentru separatism etnic? Pe de altă parte, cele trei ONG-uri deranjate de Patrula civică Vlad Țepeș sunt legate ombilical de George Soros și de politicile acestuia pentru România. Noi nu am ascuns faptul că suntem împotriva manipulării politicilor publice ale României prin intermediul acelei societăți civile care este înregimentată pe statele de plată ale lui Soros. Cred că România are dreptul la o societate civilă românească, una care să lupte pentru interesele țării, iar ONG-urile cu pricina nu se încadrează în această categorie.

Ceea ce au observat cititorii mei de pe Facebook când au văzut aceste demersuri de desființare a PRU a fost următorul lucru: cum de acești mari apărători ai statului de drept în România nu au depus acest gen de sesizări când organizațiile extremiste maghiare își făceau tabere paramilitare dovedite în Transilvania sau când UDMR acționa pe față împotriva Constituției României și se asocia cu organizații precum Jobbik sau HVIM? Cât despre amenințările cu moartea primite de Patrula Vlad Țepeș din partea extremiștilor maghiari, văd că nu se indignează nimeni, deși noi nu am provocat pe nimeni, iar ca partid nu cerem decât respectarea Constituției și a legilor țării!

Rezultă o concluzie amară: în România acționează foarte multe forțe obscure a căror singură misiune este să împiedice orice formă de independență reală a țării, orice formă de coagulare națională, orice demers politic în interesul direct al românilor. Inutil să mai adaug că trezirea naționalistă pașnică și benefică demarată de Partidul România Unită nu mai poate fi oprită pentru că orice încercare de a ne închide gura nu face decât să ne sporească popularitatea și simpatia în rândul românilor. Dar rămâne totuși de punctat în ce fel și cu câtă promptitudine se unesc ONG-urile anti-românești atunci când în România apare în sfârșit o alternativă la dezastrul clasei politice actuale.

Notă: Titlul și imaginea de pe prima pagină sunt ale redacției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel