De ce a fost arestat Sorin Oprescu sâmbătă seara. Vezi referatul DNA

Referatul DNA face lumină privind arestarea lui Sorin Oprescu, sâmbătă seara. Potrivit DNA, Sorin Oprescu i-a cerut sâmbătă dimineața presupusului mituitor să-i aduca banii de mită în aceeași zi, deși omul său de încredere îi spusese că tocmai i-a murit bunicul.

Sorin Oprescu a stabilit cu presupusul mituitor ca acesta să vina cu banii sâmbătă seara, în jurul orei 19.00 - 19.30, potrivit referatului procurorilor.

În dimineața zilei de 05.09.2015 inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA s-a întâlnit cu (.....) și, deși a aflat că bunicul acestuia tocmai decedase, a stabilit ca (.....) să-i remită suma de bani în aceeași zi, la o întâlnire ce urma să aibă loc în jurul orei 19.00 - 19.30 la imobilul aparținând Primarului („Vai de capul...! Ne vedem mai pe seară atunci, acolo?", „Mă gândesc că un 7, ca să nu ...[neinteligibil]... mai ales...[neinteligibil]... 7 e bine?"). - fragment din referatul DNA.

Citește și: Lovitură pentru Sorin Oprescu. Ce a decis Casa Regală a României

Procurorii sustin ca la intalnirea de sambata seara, presupusul mituitor i-a dat lui Sorin Oprescu 25.000 de euro, provenind din totalul de 60.000 dati de denuntatorii din dosar. Banii erau marcati de procurori. Reactia lui Sorin Oprescu dupa ce a primit banii: "Da, da, da! Mulțam!"

Vezi AICI referatul procurorilor DNA care a dus la arestarea lui Sorin Oprescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel