Daniel Constantin, sprijin politic retras. Tăriceanu, mesaj: M-am abținut

Călin Popescu Tăriceanu a explicat ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise la reuniunea Biroului Politic Central al ALDE, în care s-a decis retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin. 

"Votul a fost extrem de clar, au fost 86 de voturi pentru(pentru retragerea sprijinului politic,-n.r.) 5 abțineri și 12 voturi împotrivă. Și eu m-am abținut la acest vot. Este de neconceput chiar și pentru un vicepreședinte să se opună majorității covârșitoare a organizațiilor județene cu privire la organizarea Congresului, care este o condiție obligatorie prevăzută în statut," a precizat Tăriceanu. 

Călin Popescu Tăriceanu susține de asemenea că discursul politic al lui Daniel Constantin era în contradicție cu politica ALDE.

"Discursul politic și agenda politică a domnului Daniel Constantin este într-o divergență totală cu ceea ce ALDE a făcut și s-a identificat ca poziție politică și acțiune politică. Colegul nostru a devenit un susținător și un cântăreț pe față al sistemului, iar aceasta este o contradicție majoră. Practic, drumurile noastre s-au despărțit politic în acest fel, " a mai spus Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel