Dani Oțil dă cărțile pe față: "Nu avea cum să plece cu altul și nici cum să-mi dea papucii"

Dani-Otil-si-Mihaela-Radulescu-poza-2011
Dani-Otil-si-Mihaela-Radulescu-poza-2011

Dani Oțil nu a mai putut să stea deoparte după ce presa a scris că Mihaela Rădulescu ar avea o relație cu Felix Baumgartner și a făcut niște declarații emoționante.

Acesta este textul integral postat de Dani pe Facebook:

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre stadiul relației cu Dani Oțil

”Noi

Si când facem ceva si când nu facem nimic, actiunile noastre reale sau presupuse de diversi fac vizualizari, click-uri si rating. Din pacate ele fac bani numai pt unii...toti ceilalti doar facem rulaj. Dacă aș zice ca nu mă interesează aș fi ipocrit, ar trebui sa ma las de meserie si sa ma fac strungar.

Nu datorez nimanui explicatii legate de viata mea(noastra) personala. Cu toate astea, parerologii, Radulescologii si Otilologii mai trebuie trasi de nas din cand in cand, mai ales cand o iau pe aratura. Fac mai jos câteva precizari care (sper) mai domolesc specula si mai reduc cantitatea de venin aruncata pe la tv si pe internet.

Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme - deci...nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricât mi-ar folosi in ochii viitoarelor "pretendente" imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Măruță, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.

Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati că să îmi fie lipita. Si mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Rămân cu cele mai intense trairi. După șase ani langa "doamna mea" arat altfel... vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel... m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea(cu cine s-o califica), e scrisă in alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament ...când mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel