Urmărește emisiunea live


"Dana Rogoz a murit". Știrea care n-ar fi trebuit să existe

O știre "citită" într-un ziar a făcut-o pe o femeie să nu își creadă ochilor când a văzut-o pe Dana Rogoz în carne și oase.

Îndrăgita actriță a avut parte de un episod foarte ciudat și amar de amuzant. O femeie i-a spus că a crezut că a murit fiindcă așa a citit prin ziare. Dana Rogoz a rămas aproape fără replică când a văzut că doamna insistă și insistă că a murit. Vedeta a povestit pe blogul său cum a decurs discuția.

"Acum cateva zile, o doamna se opreste cand ma vede in fata Rulotei Moon parcata in Afi Cotroceni si, dupa ce ma recunoaste, exclama: "Aaaa...Credeam ca ai murit!". Mi-a luat vreo 4 secunde sa depasesc socul. In sfarsit, dupa ce am privit muta de uimire partenera de dialog, mi-am revenit si am raspuns scurt, cu o voce ezitanta:

Nuuu...traiesc.

Pai asa au zis astia in ziare: ca ai murit.

Nu, nu se poate sa fi zis asta. Cred ca ma confundati. Probabil va referiti la Mica de la Abracadabra, colega mea, care a murit relativ recent.

Nu, nu! De tine era vorba! Nu esti tu Abramburica?

Ba da...dar, chiar... traiesc!... Nu?!

Doamna era foarte sigura pe ce spunea. Atat de sigura, incat ma lasa fara argumente (sau in orice caz argumente exprimate "verbal", caci din punct de vedere "fizic" eram cat se poate de prezenta, chiar si asa "mai slaba decat la televizor si mai...mica"). Replica dansei, desprinsa parca dintr-un roman de Kafka, nu parea sa fie nicio metafora (desi eu asa am incasat-o).

Intr-un final, doamna a plecat bodoganind presa din Romania. Iar eu am ramas pe loc, gandidu-ma la cat de vie (mai) sunt, dar si la faptul ca vestea ca traiesc nu a entuziasmat-o peste masura. A fost mai mult o constatare: "Abramburica nu a murit." E ok, am "trait-o" si pe asta!", a povestit actrița.

Așadar, Dana Rogoz nu, nu a murit și probabil femeia respectivă ar fi știut acest lucru dacă ar fi mers "recent" măcar o dată la teatru. Sau dacă ar fi aflat în câte proiecte frumoase este implicată vedeta pentru că da, presa a scris despre toate acestea. La o simplă căutare pe Google se poate vedea că nimeni nu a scris că 'Dana Rogoz a murit'. P.S: Nici măcar Abramburica nu a murit și nici Mimi din "La bloc" și niciun personaj pe care l-a interpretat de-a lungul timpului.

VEZI ȘI: Dana Rogoz, amintiri despre "La bloc": Nașterea băiețelul Marianei Dănescu, cel mai emoționant moment 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel