Dana Grecu, reacție incendiară după dezbaterea Ponta-Iohannis

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acceptat să participe la o dezbatere cu candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. Aceasta a avut loc marţi seara, la Realitatea TV.

Dana Grecu a comentat prestația lui Klaus Iohannis în dezbaterea cu Victor Ponta.

"Părerea mea este asta: Iohannis a fost lamentabil. Pentru mine. Care speram ceva. Fără verb, fără informații, fără argumente împotriva lui Ponta. ȘI DACĂ NICI ÎMPOTRIVA LUI PONTA NU SUNT ARGUMENTE... eu nu mai zic nimic. Cred că orice liberal ai fi luat din partid și l-ai fi pus să se bată cu Ponta s-ar fi descurcat mai bine. Îmi doresc un președinte care să lupte pentru crezul lui. Ca să știu că se luptă și pentru mine, la o adică. Serios nu înseamnă mut și picat ca musca în lapte! Așa cred! Poate la următoarea confruntare va fi altfel!", a fost comentariul Danei Grecu după confruntarea celor doi contracandidați la Realitatea TV.

"Pe de altă parte, umflarea asta în pene a pesediștilor care se cred, după confruntarea Ponta Iohannis, geniali și rezolvatori de probleme și, mai ales, câștigători deja de campanie pentru prezidențiale, mi se pare total exagerată", a adăugat Dana Grecu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel