Dana Grecu o apără pe Elena Udrea, în cazul deplasării cu Alina Bica la Paris

Moderatoarea emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, Dana Grecu, i-a luat apărarea Elenei Udrea, după ce au apărut informații și imagini care arată că prezidențiabilul PMP a fost la Paris alături de procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica.

Citește și: Dezvăluiri uluitoare făcute de Elena Udrea: "Am fost fotografiată în ..."

Dana Grecu s-a declarat revoltată de faptul că hotelul în care a fost cazată Elena Udrea a oferit facturi și informații despre liderul PMP și Alina Bica.

"Oricum am da-o, este inacceptabil ca un hotel să dea asemenea facturi, facturi din care să afle tot Mapamondul dacă mergi cu cineva în hotelul respectiv, să afle și ce-ai mâncat și cu cine ai dormit și dacă ai dormit pe partea stângă, pe partea dreaptă, de câte ori ai folosit toaleta, eventual. Nu se face așa ceva! Nu se face să dai informații despre clienții tăi, dacă ești hotel, așa cum nu se face să dai informații despre clienții tăi, dacă ești medic, așa cum nu se face să dai informații despre clienții tăi, dacă ești psiholog, dacă ești terapeut. Nu se face așa ceva!

(...) Atacul ei (n.r. - al Elenei Udrea), pe bucata cu facturile de la hotel, este absolut justificat. Eu, dacă aș fi în locul ei, la fel aș fi zis: 'Vă dau în judecată!'. Și o să-și mai ia niște bani de la șmecherii ăștia de la hotel", a declarat Dana Grecu, în ediția de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Alessandra Stoicescu - Petre Roman, schimb dur de replici pe tema imaginilor de la Paris, cu Elena Udrea și Alina Bica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel