Urmărește emisiunea live


Dana Grecu, episod cu Victor Ponta: Am avut senzația să mă duc să îl umflu

Dana Grecu, în ediția specială dedicată celor zece ani de Antena 3, a povestit un episod care îl are protagonist pe Victor Ponta.

Jurnalista s-a referit la momentul în care i-a prezentat premierului o poză cu un bătrân (n.r. - Verbiță Lisandru) și l-au întrebat dacă știe cine este. La răspunsul negativ al lui Victor Ponta, Dana Grecu i-a spus că este unul dintre bătrânii care a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu și ulterior a fost anchetat de procurori.

"Următorul domn premiat seamănă foarte mult cu bunica mea – Dumnezeu să o odihnească. (...) Am trăit – ca jurnalistă – un moment de mare frică, eu care prezint premiul pentru curaj. Mă refer la momentul când am avut față în față un prim-ministru – un om politic – căruia i-am pus în fața fotografia premiantului nostru din această țară și nu a știut cum îl cheamă. Am avut senzația să mă ridic de la pupitrul emisiunii unde eram și să mă duc să îl umflu și să-i zic: Măi, Victore, cum vrei tu încrederea mea când tu nu îl cunoști pe Verbiță Lisandru?", a spus Dana Grecu duminică seară la Antena 3.

Lisandru Verbiță, premiu pentru curaj

Lisandru Verbiţă, veteranul de război care le-a ţinut piept procurorilor DNA în 2012, a fost premiat la categoria "curaj" de Antena 3. Veterenul de război a rămas în sufletete multor români pentru reacţia sa atât de demnă în faţa procurorilor DNA.

CITEȘTE ȘI: Catrinel Dumitrescu, la Antena 3: Mi-ați stricat toată ziua. Stați liniștiți la locurile voastre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel