Dana Grecu, către Mihai Voicu: Vă rog să mă scuzați că v-am supărat

Mihai Voicu s-a numărat printre invitații Danei Grecu la emisiunea "La Ordinea Zilei". Aceștia au avut un schimb de replici acide la Antena 3, referitoare la miza alegerilor prezidențiale.

Dana Grecu: Spuneți de Mircea Băsescu că s-a combinat cu interlopii, dar dumneavoastră vă combinați cu unii pe care îi făceați praf acum un an și jumătate.

Mihai Voicu: E altă miză. Este vorba de cu totul și cu totul altceva. Poate și în interiorul partidelor oamenii nu se iubesc. 

D.G.: Vă convine alianța cu MRU?

M.V.: Nu este vorba de alianță, ci este vorba de fuziune, iar răspunsul este DA. Miza este mult prea mare ca să ne uităm la persoane. Miza este câștigarea alegerilor prezidențiale de către dreapta, de către PNL. Nu este vorba de o persoană. Câștigarea alegerilor prezidențiale înseamnă un drum pentru România pentru următorii 10 ani. Îmi doresc să existe un câștigător de dreapta.

D.G.:De ce ne-ar interesa pe noi ce miză aveți dumneavoastră?

M.V.: Depinde ce fel de taxe și impozite vă doriți în România. Poate v-ați dori ca prim-ministrul să nu pună încontinuu taxe și impozite noi. Poate, nu știu.

D.G.: Da, mi-ar plăcea să justifice unii (n.r.- Klaus Iohannis) cum de au șase case din meditații.

M.V.: Casele sunt perfect justificabile. Există vreo problemă în sensul ăsta?

D.G.: Eu zic că sunt multe întrebări la care nu ați răspuns. 

M.V.: Eu zic că nu.

D.G.: Eu zic că da. Bine, ne-am lămurit. Nu poți să justifici un personaj fără să judeci și un alt personaj. Este drept că situațiile sunt diferite, dar una peste alta, este chestiune de moralitate. Și pesediștii s-au combinat cu tot felul de oameni și cu tot felul de partide. În fine, veniți cu alte argumente în această campanie. Vă rog să mă scuzați că v-am supărat.

M.V.: Nu m-ați supărat. Nu am cum să mă supăr pe dumneavoastră, dar vorbim de două lucruri diferite. Miza este cu totul și cu totul alta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel