Dan Voiculescu dă în judecată șefii Curții de Apel

Caz inedit pe rolul instanțelor din România. Șefii Curţii de Apel Bucureşti au fost dați în judecată, reclamantul fiind Dan Voiculescu, nemulțumit de compunerea completului de judecată care judecă dosarul ICA.

Avocaţii lui Dan Voiculescu au depus pe 17 iulie 2014 o solicitare la Contencios administrativ şi fiscal de la Tribunalul Bucureşti în care cer suspendarea actului administrativ hotărârea nr. 187/26.06.2014, emis de Colegiul de Conducere al Curţii de Apel Bucureşti, scrie evz.ro.

Citește și Dosarul Telepatia. Cererea de strămutare depusă de Sorin Pantiş, respinsă

Este vorba de hotărârea prin care s-a stabilit actuala compunere a completului de judecată a dosarului ICA, respectiv judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, deși Dan Voiculescu a solicitat la Înalta Curte strămutarea dosarului pe motiv că asupra magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti se exercită presiune mediatică, iar judecata ar putea fi influenţată.

Nu există termene de judecată asociate acestui dosar, informează Tribunalul București pe site-ul instituției. 

Un nou termen de judecată în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a primit inițial o pedeapsă de cinci de închisoare, a fost stabilit pentru data de 4 august, când Dan Voiculescu este așteptat la Curtea de Apel Bucureşti.

Săptămâna trecută, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a susținut că nu îi este teamă de o condamnare în dosarul ICA, ci de 'boală şi de Dumnezeu'.

"De ce mi-e teamă? De Dumnezeu şi de boală. Mi-e frică de boală. Am avut situaţii care mă fac să-mi fie teamă de boală grea şi de Dumnezeu. Pe pământ nu mi-e teamă decât de mine să nu greşesc în faţa oamenilor. O eventuală condamnare ar fi o mare nedreptate, dar ar fi o mică nedreptate faţă de alte nedreptăţi mari care se întâmplă în România. Când am intrat în lupta politică cu Băsescu, mi-am asumat nişte riscuri. Nu e uşor să te lupţi cu preşedintele unui stat, indiferent ce fel de stat", a mai spus Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel