EXCLUSIV  Dan Tănasă, AMENINȚAT înainte de alegeri. Un lider de partid a dat buzna în casa părinților săi

Dan Tănasă a decis să candideze la alegerile parlamentare 2016 din partea Partidului Alianța Noastră România.

Întrebat despre intrarea în cursa electorală a jurnalistului, liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, a zis: "Mă bucur, căci așa vor vedea oamenii ce îi așteaptă dacă oameni de genul lui Dan Tănasă ar reprezenta ținutul secuiesc la București. Scopul UDMR-ului este să salveze ținutul secuiesc de București și de mâncătorul de maghiari Dan Tănasă".

Jurnalistul este obișnuit cu astfel de reacții. Într-un interviu acordat pentru DC News, Dan Tănasă a povestit cum, de-a lungul timpului, a primit mai multe amenințări. Ziaristul ne-a dezvăluit că primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinților mei și a trecut la amenințări.

"Normal că am fost amenințat! Am publicat, de-a lungul timpului, amenințările care mi s-au adus. Mi s-au făcut plângeri penale, am fost plimbat pe la parchete, am fost amenințat de multe ori. Un om de afaceri din Miercurea Ciuc mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că îmi rupe gâtul. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe a fost în casa părinților mei și m-a amenințat. A zis să termin cu acțiunile pe care le fac pentru că îmi fac dușmani", a povestit Dan Tănasă pentru DC News.

Dan Tănasă va candida în municipiul București pe poziția a doua la Camera Deputaților pe lista depusă de Alianța Noastră România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel