Dan Șova-Corina Drăgotescu, replici acide. Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora

Traian Băsescu a lansat un atac la adresa ziariștilor de dreapta care susțin că șeful statului ar avea aranjamente fie cu Victor Ponta, fie cu Klaus Iohannis. Într-o intervenție telefonică la România TV, Andreea Pora a zis că se simte indirect vizată de declarațiile lui. De asemenea, jurnalista a zis că spusele lui Traian Băsescu nu sunt demne de un președinte care a făcut multe lucruri bune timp de un deceniu.

VEZI ȘI: Pora: Mă simt vizată de declarațiile lui Băsescu

Intervenția telefonică a Andreei Pora s-a lăsat cu replici acide în studioul de la România TV. Corina Drăgotescu, Dan Șova și Adrian Rădulescu (PMP) și-au spus cuvinte dure.

Dan Șova: Eu sunt indignat și am ascultat-o cu multă consternare pe Andreea Pora. Ea a scris sute de editoriale de propagandă băsistă. Andreea Pora ne-a zăpăcit ani de zile zicând cât de bun este Traian Băsescu. Ea scria că în 2012 a fost o lovitură de stat. Când se scufundă corabia, șobolanii sunt primii care fug. Este un proverb românesc. Timp de zece ani, noi am explicat cât de rău este Traian Băsescu, iar Andreea Pora, tot timp de zece ani, ne-a explicat cât de bine ne este cu Traian Băsescu. Într-o noapte, ea are o revelație că președintele nu mai este bun, iar acum noi stăm să o ascultăm.

Corina Drăgotescu: Domnule Șova, lăsați-o în pace pe Andreea Pora. Poate într-o zi voi spune cât de bun e Victor Ponta. Dați dreptul jurnaliștilor să spună ce vor. Andreea Pora a zis clar că Traian Băsescu a făcut lucruri bune.

Dan Șova: Eu nu sunt Andreea Pora. Eu de când am apărut în spațiul public, am avut aceleași opinii. Eu nu sunt Andreea Pora. Eu sunt Dan Șova. Eu, de exemplu, nu voi spune niciodată că Vasile Blaga este bun. Nu, Vasile Blaga este rău și așa va rămâne. 

Corina Dragătescu: Asta este părerea jurnaliștilor de dreapta: să-l susțină pe Traian Băsescu.

Dan Șova: Cum un jurnalist are dreptul să mă critice pe mine, am și eu dreptul să mă declar consternat de faptul că un om care a crezut zece ani un lucru, în ultimele cinci minute de mandat crede altceva.

Corina Dragătescu: Nu crede asta! Andreea Pora tocmai a zis că Traian Băsescu a făcut și multe lucruri bune. 

Adrian Rădulescu: Domnule Șova, mă speriați. Faceți parte din clasa politica tânără. România nu are nicio șansă cu oameni ca dumneavoastră. Toți sunt răi, doar dumneavoastră sunteți bun. Sunteți în stare să ne spânzurați pe toți.

Dan Șova: Cei care țin cu Traian Băsescu sunt răi. Ar trebui să vă sperie că ați furat cu Traian Băsescu, nu ce spun eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel