Dan Negru, revoltat de ce a pățit un fost președinte de stat: E de neimaginat

Dan Negru își exprimă revolta, într-o postare pe pagina sa de socializare, după ce a văzut cum fostul președinte interimar al Republicii Moldova și actual lider al Partidului Liberal a fost atacat în timpul protestelor violente care au avut loc, miercuri seară, la Chișinău. 

"Cel batut in strada se numeste Mihai Ghimpu si a fost presedintele interimar al Moldovei.Habar n-am ce a facut el in politica dar e de neimaginat asa ceva intr-o tara civilizata,ca un fost presedinte sa fie batut pe strada.Cica se intampla in cealalta Romanie.Stirile despre Moldova nu sunt deloc interesante pentru romani.Audienta lor in tv e praf! Stirea asta s-a strecurat printre esecul lui Halep si gerul de afara. Moldova e tat mai diparti...", a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Ministru, agresat de protestatari: Mi-au ars câțiva pumni în spate

Sute de manifestanți au intrat cu forța, miercuri seară, în clădirea Parlamentului de la Chișinău, în semn de protest față de investirea noului guvern. Mai mulți politicieni au fost loviți, între aceștia aflându-se și liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, fost președinte al Parlamentului Republicii Moldova, care a asigurat interimatul funcției de Președinte al Republicii Moldova între 11 septembrie 2009 și 28 decembrie 2010.

Liberalului i-a fost spart capul după ce a votat pentru Guvernul Filip. Protestatarii l-au atacat și au strigat „Iuda!", acuzându-l de trădare. 

Și ministrul Educației Corina Fusu a declarat că a trecut prin scene similare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel