Dan Negru, despre condamnarea lui Dan Diaconescu

Dan Negru a povestit pe Facebook că în urmă cu 15 ani a avut o discuție cu Dan Diaconescu, în care acesta îi spunea că vrea să schimbe late-night-ul.

”Cu vreo 15 ani in urma prezentam lansarea unui model auto in Romania si in pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia isi lansase OTV-ul, PrimaTv era in plina crestere,TVR avea forta lui Lazarov ,Pro si Antena aveau publicul lor....Asta era toata piata tv atunci...Mi-a povestit ca vrea sa lanseze un nou curent in televiziune si ca va deveni trendsetter revolutionand late-night.-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Calinescu si Tuca..Fireste, nu l-am crezut..Nu-I cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am vazut pe toate canalele tv stirea condamnarii lui, difuzata exact asa cum a inceput OTV-ul:senzational,cu burtiere mari si colorate si cu ecranul spituit in alte ecrane mici...Atunci nu l-am crezut...Acu ma uit la tv si imi dau seama ca totusi a reusit.Fiecare televiziune are in ea o particica din DD...”, a scris pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Narcisa Iorga, atac la CNA după condamnarea lui Diaconescu

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel București la 5 ani și 6 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel