Suspendare emisiuni Rtv Diaconescu, după depunere candidatură la BEC

dan diaconescu
dan diaconescu

Emisiunile lui Dan Diaconescu la Rtv vor fi suspendate.

Aceasta se datorează faptului că Dan Diaconescu şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale, luni, la Biroul Electoral Central (BEC).

"Vrem să facem o revoluţie, o revoluţie a votului. Este prima revoluţie care are data anunţată. Începe pe 2 noiembrie. Are şi oră, culmea, ora 7 dimineaţa, o revoluţie care se va încheia seara, cu victoria poporului român, după 25 de ani de domnie a ciocoilor", a declarat candidatul PPDD.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a subliniat că din cei aproximativ 12 candidaţi care îşi vor înregistra candidatura pentru alegerile prezidenţiale nu este niciunul, cu excepţia sa, al cărui nume să aibă terminaţia "escu".

”Sunt singurul cu terminaţia «escu», iar statistica nu s-a înşelat niciodată. Din 1974, de când ţara aceasta are preşedinţi, toţi au avut terminaţia «escu». Deşi în finală au intrat oameni fără terminaţia «escu», foarte bine poziţionaţi în sondaje, uneori cu 10-15 procente în faţa concurentului, (...), ceva s-a întâmplat şi au pierdut cu toţi şi au câştigat cei cu terminaţia «escu»”, a adăugat Dan Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel