Dan Andronic, ridicat de DNA în dosarul lui Remus Truică

Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei, a fost ridicat cu mandat și urmează să ajungă la DNA Braşov, pentru a fi audiat în dosarul lui Remus Truică. Procurorii au efectuat percheziții și la domiciliul lui Dan Adronic.

UPDATE 22:36: Dan Andronic a ajuns la DNA Brașov, transmite Antena 3. 

Miercuri dimineața, DNA Brașov a efectuat percheziții la domiciliile lui Remus Truiocă și Paul Lambrino. 

Tot miercuri, lui Paul Lambrino, în drum spre DNA Brașov, i s-a făcut rău și s-a prezentat la IPU Ploiești, la secția de cardiologie.

Anchetatorii vizează retrocerări ilegale, cauza fiind legată de dosarul similar în care este anchetat Viorel Hrebenciuc. Prejudiciu în acest dosar ar fi de 137 milioane de euro.

La DNA Braşov a mai fost adus și Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu-Tăriceanu, şi Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact.

Ce spune comunicatul DNA

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2006 - 2015.

În cursul zilei de 09 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", a precizat DNA într-un comunicat de presă în cursul zilei de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel