Dan Adamescu, în scaun cu rotile la ICCJ

Miliardarul Dan Adamescu a venit, luni, la procesul în care cere să i se ridice arestul la domiciliu, într-un scaun cu rotile, susținând că este grav bolnav, scrie romaniatv.net.

Scaunul cu rotile în care a venit Dan Adamescu este unul foarte modern, autopropulsat şi cu comenzi electronice. Complexitatea gadgetului pare să-şi fi depăşit pe miliardar care a avut nevoie de ajutorul bodyguardului pentru a-şi găsi direcţia potrivită, garda de corp arătându-i cum se apasă butoanele, relatează sursa citată.

În urmă cu o săptămână, la audierile de la DNA, Dan Adamescu a venit pe propriile picioare. 

Pe 30 august, Dan Adamescu, acuzat că le-ar fi dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei. Judecătorii Curţii Supreme au decis definitiv că omul de afaceri va fi cercetat în arest la domiciliu.

Citește și Dan Adamescu. Cum au fost sifonați banii Oțelului Galați

Dan Adamescu, omul de afaceri Iosif Armaş şi Gabriel Hanganu, precum şi judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucureşti, au fost trimişi în judecată, în dosarul privind intervenţii în cauze de insolvenţă. De asemenea, au fost trimiși în judecată și practicienii în insolvenţă - Monica Angela Borza, Ilie Preda, Cristina Elena Popa şi Emanoil Postelnicu.

Vezi AICI video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel