EXCLUSIV  Daciana Sârbu și Victor Ponta, imagini de SENZAȚIE. Momentul când lumea 'a luat foc'-VIDEO

Dan Negru a spus că politicienii ar câștiga mai mult la capitolul imagine dacă ar veni în emisiuni de divertisment.

Politicienii români habar nu au să folosească programele populare de televiziune, preferând nișele de știri. Dacă ar apărea în emisiuni de divertisment unde audiența este uriașă, lucrurile ar sta altfel pentru ei. Dan Negru i-a dat exemplu pe Victor Ponta și Daciana Sârbu care au dansat la o emisiune de la Pro TV, iar mulți au luat foc, ajungând să îi critice pentru ceea ce în alte țări înseamnă normalitate.

"Sunt o mulțume de oameni care sunt conștienți că divertismentul le deschide poarta și sunt o mulțime de oameni care și-ar dori divertismentul, dar divertismentul nu îi dorește. Nici nu aș vrea să fac divertisment cu din ăștia anchilozați, la cravată", a spus Dan Negru la DC News.

"S-a întâmplat să fiu refuzat de politicieni. Politicienilor, în clipa aceasta, le este teamă să se asocieze cu zona de divertisment chiar dacă acumulează mult public pentru că apoi site-urile de știri ar începe cu lucruri de genul "ce ai căutat tu acolo, tu care trebuie să fii sobru?". Vă reaminesc, când a dansat Ponta la "Dansez pentru tine", ce a spus lumea: "vai, dar de ce a dansat?". A fost divertisment. În lumea civilizată divertismentul este căutat. Plus că umanizează", a mai spus Dan Negru. Răspunsul integral îl găsiți după minutul 9.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel