Dacian Cioloș, primele explicații după ce l-a retras pe Andrei Baciu

Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș

Premierul desemnat Dacian Cioloș susține că a aflat că Andrei Baciu este medic rezident după ce l-a nominalizat ca ministru al Sănătății. 

Dacian Cioloș a subliniat că a decis să retragă propunerea lui Andrei Baciu pentru Ministerul Sănătății pentru că nu a vrut să "păteze imaginea și integritate guvernului". 

"Sunt niște lucruri pe care dânsul (Andrei Baciu, n.r.) din pacate nu mi le-a spus dincolo de calități, competențe și idei", a spus Dacian Cioloș, întrebat de ce a retras nominalizarea sa ca ministru, potrivit HotNews. Premierul desemnat a mai spus că problemele semnalate de media "sunt pentru mine sensibile și nu vreau să pătez imaginea și integritatea acestui guvern". 

Întrebat dacă decizia de a-l retrage pe Andrei Baciu a avut legătură cu Liviu Dragnea, președintele PSD, Dacian Cioloș a răspuns: "L-am retras pentru că așa am decis eu". 

"Colaboratorii mei care urmăresc presa mi-au semnalat acest lucru și în 5 minute am luat decizia", a susținut Dacian Cioloș. A adăugat: "Mi-am asumat propunerea și îmi asum totodată și decizia de a-l scoate de pe listă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel