Dacian Cioloș, întâlnire cu Ministrul Sănătății, în scandalul dezinfectanților

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, marţi, cu ministrul Sănătăţii, Patriciu-Achimaş Cadariu, în plin scandal al dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitalele româneşti. Premierul i-a cerut urgentarea clarificării acestei probleme de siguranță sanitară. 

"M-am întâlnit azi la sediul Guvernului cu Patriciu-Achimaș Cadariu, ministrul Sănătății, și am discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical.
Ministrul Cadariu mi-a prezentat stadiul anchetei în cazul dezinfectanților din spitale și am cerut urgentarea clarificării acestei probleme de siguranță sanitară pentru ca pacienții să se îndrepte în continuare cu încredere spre spitalele care aparțin sistemului public de sănătate.

De asemenea, ministrul Sănătății m-a informat asupra măsurilor luate până acum și i-am cerut să comunice cât mai repede și în mod sistematic etapele administrative care au fost parcurse până în prezent dar și să continue cercetările și să se asigure că viața pacienților nu este pusă în pericol. 
Încă de la începutul mandatului am fixat Sănătatea ca prioritate zero în agenda mea și a Guvernului și îi asigur pe toți cetățenii că nu voi accepta jumătăți de măsură în acest domeniu vital.

Primele rezultate vor fi comunicate de către ministrul Sănătății mâine." a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel