Dacian Cioloș, decizie surprinzătoare înaintea întâlnirii cu Angela Merkel

Premierul Dacian Cioloș a decis să nu mai zboare cu Tarom. Pentru a se deplasa, joi, la Berlin, unde premierul urmează să se întâlnească cu Angela Merkel, premierul a decis să închirieze un avion privat de la Ion Țiriac.

Dacă pentru deplasarea la Bruxelles din luna decembrie, 2015, Dacian Cioloș s-a deplasat cu Tarom pentru care a plătit  7.300 de euro, pentru închirierea avionului de la Țiriac, Guvernul va plăti 23.500 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegația care îl va însoți pe premier vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și șeful Cancelariei primului-ministru Dragoș Tudorache.

"Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească și cu Forumul româno-german care are reprezentanți la Berlin. Scopul este întărirea relațiilor bilaterale și de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuție în această lună și la Consiliul European, legate de migrație, politică externă", a precizat Dan Suciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel