Dacia, nouă versiune Duster pentru Marea Britanie - FOTO

Dacia a prezentat vineri versiunea pentru 2015 a modelului Duster.

Modelul este destinat pieţei britanice, cu volan pe dreapta, un design al grilei radiatorului schimbat, bare pentru amararea portbagajului inscripţionate şi jante de 16 inci din aliaj, fără ca noile echipări să afecteze preţul modelului.

Versiunea entry-level a noului Duster, echipată cu un motor de 1,6 litri şi 105 cai putere, are un preţ de pornire de 9.495 de lire sterline (12.068 euro), în timp ce versiunea de top, disponibilă cu motoare turbodiesel de 107 şi 109 cai putere, are un preţ de plecare de sub 11.500 de lire sterline (14.617 euro), se arată într-un comunicat al reprezentanţei Dacia din Marea Britanie.

Producţia modelului Duster dedicat clienţilor din Marea Britanie a fost mutată în această vară din India la uzina din Mioveni.

"Uzina de la Mioveni a început sa fabrice Duster cu volan pe dreapta pentru Marea Britanie în cursul verii. Mutarea producţiei în România era planificată de mai mult de un an, în principal din motive logistice şi economice, şi nu va schimba previziunile de producţie ale uzinei", au declarat reprezentanţii Direcţiei de comunicare a Dacia.

Lansat în 2010, Dacia Duster este vândut în Marea Britanie din a doua jumătate a anului 2012, fiind cel mai ieftin SUV de pe piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel