Dacia de 5.000 de euro, lansată în India. Vezi cum arată-GALERIE FOTO

Renault a lansat, miercuri, în India, noul Renault KWID pe care presa de specialitate l-a numit deja mini-Dacia. Potrivit unor informații, noul autoturism va fi vândut în Europa sub brandul Dacia la un preţ de circa 5000 de euro şi că va fi fabricat la Mioveni.

Renaul KWID este un crossover de oraş, supraînălţat care are un design modern şi care a împrumut foarte multe elemente de la Duster-ul românesc, inclusiv partea frontală -cu excepţia farurilor care sunt o restilizare a celor de pe modelele Logan şi Sandero-, precum şi interiorul. Kwid are caracteristici de SUV, partea frontala scurta si garda ridicata de 180 mm.

Mașina are 3.69 metri lungime și 1.58 metri lățime, dimensiuni ideale pentru orașe aglomerate. Grila din față ne amintește de Duster, iar farurile sunt în noua formă promovată de Renault pe noile modele.

Din lateral, masina seamana cu Sandero, în timp ce spatele e împrumutat de la Renault Captur. 

Kwid e dotată cu instrumente digitale în bord, gurile de aer sunt din crom, există conectivitate Bluetooth, dar și navigatia Media-Nav cu ecran de 7 inci.

Citește și: KAYOU, Dacia de la Renault. Când apare și la ce preț

Renault sustine ca e loc suficient in Kwid pentru cinci persoane, dar si un portbagaj generos.

La interiorul noului Renault KWID s-au folosit foarte multe elemente prelaute de la modelele Dacia, începând cu sistemul de infotainment cu touchscreen, planşa de bord si chiar cu gurile de ventilaţie. În India, Renault KWID va avea un preţ cuprins între 4000 şi 5000 de euro, în funcţie de dotări, scrie Mediafax.

La capitolul motorizare, chiar dacă nu sunt prea multe informații, se pare că mașina dispune de un motor  de 0.8 litri pe benzină conectat la o cutie manuala în cinci trepte pentru piața din India.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel