CV Tudor: Principele Nicolae împrumuta bani și juca la cazinou

Potrivit unor informații prezentate de România TV, fostul principe Nicolae ar fi fost surprins în unele cluburi de lux unde ar fi intrat în contact cu persoane dubioase. De altfel și Nicolae afirma că statutul de principe îi impunea un mod de viață pe care nu putea să îl respecte, iar decizia Regelui Mihai trebuie să o accepte   cu durere în suflet și să și-o asume. 

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, are un scenariu referitor la retragerea titlului de principe lui Nicolae, nepotului Regelui Mihai. 

"Monarhia este o ciorbă reîncălzită în România. Este o formă de guvernare anacronică. Am tot respectul față de marii regi ai României, Carol I, Ferdinand și regina Maria," a declarat CV Tudor. 

Citește și: Casa Regală a României și crizele dinastice care au măcinat-o

"Neîndoielnic avem de-a face cu un cutremur de gradul IX pe scara Hohenzollern. E o poveste foarte urâtă, dar vă asigur că niciun secret nu rezistă la porțile orientului. Lui Nicolae i se reproșează că împrumuta sume mari de bani și îi juca la cazinou,  și invariabil pierdea. Aici, pe undeva, seamănă cu străbunicul lui pentru că și Carol al II-lea era un fel de cartofor și avea o viață mai mult decât destrăbălată. Lui Nicolae i se reproșa că frecventa nu un club de lux, ci un club mai special.

S-au făcut și filmări acolo, și perechea Radu Duda-Margareta de Hohenzollern s-a grăbit să se disocieze public de acest copil problemă și să-l excludă. Ei au scris comunicatul, nimeni nu este atât de naiv să creadă că venerabilul fost suveran, Mihai de Hohenzollern, la aproape 94 de ani, dă comunicate de presă.

Citește și: Fostul principe Nicolae, prima declarație oficială după ce i-a fost retras titlul. "Cu multă durere în suflet..."

E un alt scandal, după cel zguduitor cu Irina, care organiza lupte sângeroase de cocoși. Margareta vrea să rămână ea succesoarea unui tron care nu mai există. Se încalcă legea salică, e un corp de legi din Franța medievală care reglementa succesiunea la tron numai de partea bărbătească. Franța de ce nu a avut nicio regină? Aici s-a încălcat o cutumă vceche de mai bine de o mie de ani", a mai declarat CV Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel